Politic

REUNIUNE POLITICĂ: Ce decizii au luat liberalii la Consiliul Național

luni , 12 mar 2018, ora 15:47       de Oana Dulf       Politic

Liberalii îl susțin pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. Decizia a fost luată ieri, în cadrul Consiliului Național al PNL, desfășurat în capitală. Liberalii au mai hotărât că Ludovic Orban este candidatul potrivit pentru funcția de premier. Tot în cadrul acestui Consiliu a mai fost adoptat un set de reguli privind o mai bună evaluare a filialelor PNL.


De ieri, Partidul Național Liberal are candidat la funcția de președinte al României în persoana lui Klaus Iohannis. PNL a decis și candidatul partidului la funcția de prim-ministru. 

”Consiliul Național al PNL a arătat că suntem un partid serios și determinat să găsească soluții reale la problemele românilor. Am stabilit susținerea candidaturii președintelui României, Klaus Iohannis, pentru un nou mandat și de asemenea, am stabilit prin vot propunerea candidaturii lui Ludovic Orban, președintele PNL, pentru funcția de prim-ministru. A fost un vot transparent, democratic, un vot prin care ne-am asumat ca obiective importante câștigarea viitoarelor alegeri prezidențiale și generale. Suntem conștienți că nu va fi simplu și de aceea rezoluția adoptată la Consiliul Național face referire la întărirea organizațiilor locale, la o mai bună comunicare și la deschiderea noastră spre oameni, spre problemele lor. Noi am mai discutat despre aceste lucruri și în conferințele de presă, dar acum avem și o rezoluție adoptată în Consiliul Național, care dă o greutate mai mare pentru acțiunile pe care le vom avea în următoarea perioadă”, declară președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan. 

Tot printr-o hotărâre a Consilului Național al PNL a fost adoptat și un set de reguli privind o mai bună evaluare a filialelor. 


”Sunt filiale care muncesc mai mult și sunt filiale care muncesc mai puțin și de aceea considerăm că este oportun și este foarte în regulă să se întâmple acest lucru. Dacă vă veți uita pe documentele Consiliului Național veți observa că noi, de-a lungul timpului, am mai avut asemenea evaluări dar erau anuale. Acum, pentru o mai bună eficiență, am stabilit ca ele să fie trimestriale”, mai precizează președintele PNL Maramureș. 

Organizația PNL Maramureș se poziționează în primele 15 locuri la nivel național ca activități și ca obiective asumate și îndeplinite. 


La finalul reuniunii, organizaţia de femei a PNL s-a întrunit într-o scurtă şedinţă pentru a-şi prezenta activitatea, iar vicepreşedintele OFL România, Anişoara Iulia Mihali, a declarat: 

“Pentru că nu vrem să pierdem nicio oportunitate de a munci în echipă, am profitat astăzi de Consiliul Național PNL și ne-am strâns la o mică ședință informală. Doamna președinte Florica Cherecheș a prezentat câteva direcții ale strategiei OFL, iar colegele au venit cu propuneri de evenimente pe care OFL le va organiza la nivel național”,

a declarat Anișoara Mihali.

 


COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM