Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: USR ia atitudine faţă de măsurile PSD-ALDE

marti , 7 noi 2017, ora 22:04       de MaraMedia       Reportajul zilei
USR Maramureș trage un semnal de alarmă cu privire la nerespectarea de către PSD-ALDE a programului de guvernare. De asemenea, useriștii critică și măsura trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat dar și la anomaliile, spun ei, apărute la nivelul salarizării personalului bugetar. 

Uniunea Salvați România este un partid care și-a ales recent noul președinte, în persoana lui Dan Barna, și care începe să își stabilească obiectivele pentru viitoarele alegeri. USR va intra în procesul eelctoral cu propriii candidați și nu exclude, pentru început, o colaborare cu România 100.

În cadrul unei conferințe de presă susținute recent de conducerea USR Maramureș, au fost date câteva exemple de măsuri haotice anunțate de PSD-ALDE, puse la categoria ”discutate și uitate”. 

Nici trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat de la 1 ianuarie 2018 nu este trecută cu vederea de către USR. 

USR Maramureș a trimis în ultimele două săptămâni peste 130 de solicitări și adrese la toate cele 76 de UAT-uri din județ, precum și instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean și a Prefecturii Maramureș. Solicitările au ca subiect articolul 33 din Legea 153/2017 privind salarizarea personalului din fonduri publice. Useriștii remarcă anomalii la nivelul salarizării personalului bugetar. 

Reprezentanții USR Maramureș consideră că toți cei care contribuie prin taxe și impozite la salarizarea personalului din sectorul public au dreptul să știe exact sumele cu care sunt plătiți cei care conduc principalele instituții din județ.  

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM