Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Târg caritabil de Crăciun la Ocna Șugatag

miercuri , 6 dec 2017, ora 21:14       de Dana Berci       Reportajul zilei

 Cu prilejul sărbătorilor de iarnă Ocna Șugatag a găzduit prima ediția a târgului caritabil de Crăciun. Inițiativa acestui eveniment i-a aparținut unui cadru didactic care a dorit ca și copiii cu care soarta nu a fost fgeneroasă să aibă o bucurie. Zeci de persoane s-au implicat în organizarea acestei acțiuni și au pregătit produse specifice Crăciunului pe care le-au scos la vânzare ca să strângă bani pentru acești copii.


Sarmale, pâine de casă, cozonaci, prăjituri sau ceaiuri și vin fiert au fost doar câteva dintre produsele pe care localnicii le-au pregătit pentru acest târg. Nu au lipsit nici decorațiunile de Crăciun și produsele artizanele, toate în scop caritabil.

Cumpărătorii nu s-au lăsat așteptați mai ales că banii strânși din vânzarea acestor produse vor fi donați unor copii care provin din medii defavorizate. Locuitorii din Ocna Șugatag au fost încântați de acest eveniment și au declarat că și-ar dori să devină o tradiție pentru comuna lor.

Și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș au avut cuvinte de laudă la adresa dascălilor care au organizat acest targ.

În ajun de Moș Nicolae adminsitrația locală le-a pregătit atât celor mici cât și celor mari și alte surprize. La bradul din centrul comunei s-au primit colindători și Moșul le-a adus cadouri copiilor care au fost cuminți tot anul.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM