Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Rectificare bugetară cu discuţii aprinse, la Sighet

luni , 3 sep 2018, ora 19:31       de DANA BERCI       Reportajul zilei

Rectificarea bugetară care se afla pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din 30 august a stârnit discuții aprinse în rândul aleșilor locali sigheteni. Nemulțumirile au pornit de la suma pe care Consiliul Local Sighet ar fi trebuit să o aprobe Centrului Cultural pentru plata contractului în valoare de 78.000 lei pentru Grupul Lupus Dacus după prestația de la Festivalului Medieval.


Printre altele, rectificarea bugetară prevedea aprobarea a 110 mii lei pentru Centrul Cultural Sighet din care urma să se facă plățile pentru Grupul Lupus Dacus - 78.000 lei, pentru Cnejii de Maramureș - 7.500 lei, pentru Casa Vassiliev care a asigurat costumele pentru festival - 10.000 lei, dar și alte cheltuieli. Unii consilieri locali au cerut explicații celor care au negociat contractele.

Consilierul local Alexandru Oros a propus să fie votat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetară fără articolul care prevedea această sumă.

Consilierii locali au votat rectificarea bugetară însă cu un amendament, ca cei 78.000 de lei să nu fie aprobați până la clarificarea acestei sitauții.

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM