Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Organizarea concursurilor pentru manageri la Centrul Cultural și la Muzeul Maramureșean, amânată iar

luni , 18 iun 2018, ora 13:35       de Dana Berci       Reportajul zilei

 Organizarea concursurilor pentru posturile de manager la Centrul Cultural și la Muzeul Maramureșean din Sighetu Marmației a fost din nou amânată. Proiectele de hotărâre privind organizarea concursurilor pentru cele două instituții de cultură nu au trecut nici de această dată de votul Consiliului Local, iar motivul a fost lipsa organigramei.


Unii consilieri locali au cerut din nou executivului primăriei organigrama promisă în nenumărate rânduri. Aceștia au precizat că nu vor susține oragnizarea concursurilor în nicio instituție până când nu se va clarifica situația cu organigrama.

 În luna martie din partea comisiei de învățământ cultură, consilierul local Eugenia Godja a cerut să se gândească foarte bine criteriile de admisibilitate pentru funcțiile de manager la Centrul Cultural și la Muzeul Maramureșean și să fie angajate persoane specializate în domeniu.

 Niciunul dintre cele două proiecte de hotărâre privind regulamentul de organizare a concursului de management și caietul de obiective pentru organizarea concursurilor de manager la Centrul Cultural Sighetu Marmației și la Muzeul Maramureșean nu a trecut de votul aleșilor locali la ședința din luna mai.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM