Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Meci de fotbal caritabil

joi , 29 mar 2018, ora 21:11       de Oana Dulf       Reportajul zilei

 Un meci de fotbal cu scop caritabil a fost organizat de Jandarmeria Maramureș în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Partida a fost condusă de Cristian Balaj și Zoltan Szekely, foști arbitri FIFA, reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Maramureș. Acţiunea face parte din şirul manifestărilor dedicate împlinirii a 168 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.


Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” a organizat un meci de fotbal cu scop caritabil, în cadrul campaniei ”Speranță pentru Alexandru / Un nou început pentru Ștefan”. Banii astfel colectaţi vor fi direcţionaţi spre Patrik Alexandru Stanciu și Ștefan Veciunca, ambii necesitând protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale.

Jandarmii maramureșeni iubitori de fotbal și-au testat talentul în compania unor fotbaliști care au activat în Liga 1 pentru Baia Mare: Buia, Bumb, China, Danciu, Sabău, Șomcherechi, Piroska, Vasc. Alături de aceștia, în meciul caritabil au fost invitate să joace fotbal și personalități locale din diverse domenii. Partida a fost oficiată de foștii arbitri FIFA Cristian Balaj și Zoltan Szekely.  Activităţile au debutat cu un meci „Tinere speranţe ale fotbalului maramureşean” – grupa de vârstă 2006-2007.

Apoi, s-a desfăşurat meciul caritabil de fotbal în sală, între reprezentativa jandarmilor maramureşeni, formată din cadre active,  şi  reprezentativa  personalităţilor şi gloriilor sportului judeţului Maramureş. 

La sfârşitul competiţiei  a avut loc extragerea în cadrul tombolei organizate cu această ocazie şi au fost acordate diplome şi cupe participanţilor. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,, Pintea Viteazul” Maramureş mulţumeşte celor care au susţinut această campanie, partenerilor, susţinătorilor şi celor care fie prin participarea la aceste activităţi, fie prin donaţiile efectuate în conturile deschise pentru Alexandru şi pentru Ştefan au încercat să aducă o rază de lumină în viaţa acestora.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM