Reportajul zilei

Reportajul zilei: GALĂ FOTBALISTICĂ UMANITARĂ ORGANIZATĂ DE JANDARMI

miercuri , 21 mar 2018, ora 07:20       de Oana Dulf       Reportajul zilei
Jandarmeria Maramureş se confruntă cu foști fotbaliști importanți ai FC-ului, într-un meci de fotbal cu scop caritabil. Toţi  băimărenii care iubesc sportul vor avea parte de o gală fotbalistică săptămâna viitoare, în 28 martie, de la ora 15:00. Evenimentul nu trebuie ratat, pentru că sunt rare ocaziile de a vedea pe teren vedete din sport şi din  viaţa publică. Reprezentativa Jandarmeriei se va confrunta cu fostele glorii ale FC-ului, dar şi  cu personalităţi  locale reunite într-o echipă de fotbal pentru  susţinerea campaniei umanitare ,,Speranţă pentru Alexandru / Un nou început pentru Ştefan”.  

Pentru al patrulea an consecutiv, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean organizează un meci de fotbal cu scop caritabil. Selecţionata Jandarmeriei se va confrunta cu fotbalişti care au activat în Liga 1, printre care Romulus Buia, Dinu Bumb, Cristian China, Ciprian Danciu, Dănuţ Sabău, Dan Şomcherechi, Attila Piroska, Cristian Vasc. Tricouri de jucători vor mai îmbrăca oficiali ai Prefecturii, ai Consiliului Judeţean, ai Primăriei. Partida va fi arbitrată de doi cavaleri ai fluierului, Cristian Balaj şi Szekely Zoltan.

Meciul de fotbal are loc în beneficiul a două persoane cu probleme grave de sănătate. Banii colectaţi prin această campanie vor fi direcţionaţi spre un băieţe, Patrik Alexandru Stanciu, diagnosticat de absenţă congenitală atât a braţului stâng, cât şi a mâinii, respectiv spre jandarmul Ştefan Veciunca, acestuia, în urma unei tumori maligne osoase, fiindu-i amputat piciorul drept. Ambele persoane necesită protezare pentru a-şi putea continua viaţa în condiţii cât de cât normale. Băimărenii pot oferi ajutor prin simpla prezenţă la meci. 

Și DGASPC Maramureș susține campania umanitară inițiată de Jandarmeria Maramureș. Băieţelul se află în evidența DGASPC Maramureș din 2017. Jandarmul Ştefan Veciunca este de la Detașamentul Sighet. 

Un bilet de intrare costă 5 lei şi  va putea fi achiziţionat  în ziua meciului de la intrarea în sală, iar până atunci din puncte de distribuţie ce vor fi comunicate public prin canalele de informare ale organizatorilor şi ale  partenerilor. Totodată, cei din public au şansa să câştige diferite premii, unele personalizate chiar de către vedetele ce se vor afla în teren. Mingi, tricouri şi echipament sportiv sunt câteva dintre bunurile puse la bătaie pentru cei care vor achiziţiona  biletele de tombolă pregătite cu această ocazie.

În deschiderea evenimentului va avea loc un meci de fotbal între tinerele speranţe ale fotbalului maramureşean, sportivi din grupa de vârstă 2006 - 2007. Banii strânşi din vânzarea biletelor de intrare şi de la  tombolă vor fi direcţionaţi către Patrik Alexandru Stanciu şi  Ştefan Veciunca, la fel şi  donaţiile care se vor face în perioada derulării campaniei. Organizator principal al evenimentului este Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul”. Parteneri sunt Asociaţia Neguvernamentală Profesională de Asistenţă Socială ASSOC Baia Mare şi Direcţia  Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş. Partener media al acestei campanii umanitare este și trustul de presă TV Sighet.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM