Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Școala ”Dr. Ioan Mihaly de Apșa” va avea o sală de sport modernă

marti , 24 oct 2017, ora 20:02       de Dana Berci       Reportajul zilei

 Una din școlile gimnaziale din Sighetu Marmației va avea în curând o sală de sport modernă. Este vorba despre Școala ”Dr. Ioan Mihaly de Apșa”, iar lucrările la investiția finanțată de Primărie și Consiliul Local au demarat deja. Proiectul prevede construirea unei clădiri care va dispune de grupuri sanitare, vestiare, o sală de antrenamente, un birou, precum și o sală pentru centrala termică. Ulterior la sala de sport va fi anexată încă o construcție.


Directorul unității de învățământ a precizat că această investiție este necesară întrucât Școala „Dr.Ioan Mihalyi de Apşa” nu are în prezent o sală de sport, iar elevii sunt nevoiți să facă orele de educație fizică afară, indiferent de condițiile meteorologice.

Proiectul construcției sălii de sport este unul important. Cu toate acestea conducerea unității de învățământ mărturisește că a întâmpinat numeroase dificultăți până să ajungă la stadiul de a fi implementat.

Investiția finală în ceea ce privește sala de sport a școlii se bazează pe un parteneriat public-privat, prima parte a lucrării fiind finanțată de Primărie și Consiliul Local, iar a doua parte de o societate comercială cu care instituția de învățământ a mai desfășurat diverse proiecte. 

Dacă până acum derularea orelor de educație fizică simultan reprezenta o problemă pentru acestă școală, prin acest proiect lucrurile se schimbă.

Valoarea proiectului finanțat de Primăria și Consiliul Local Sighet este de 600.000 de lei.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM