Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Centura Marmației, un eveniment cu mare priză la public

miercuri , 13 iun 2018, ora 15:50       de Dana Berci       Reportajul zilei

 La sfârșitul săptămânii trecute în Sighetu Marmației s-a desfășurat un eveniment sportiv inedit. Este vorba despre prima ediție a Centurii Marmației, organizată de CSS Sighet, care a reunit pugiliști de valoare. În cadrul acestei gale au fost organizate meciuri atât pentru juniori cât și pentru semiprofesioniști.


Centura Marmației a fost organizată pe două categorii, juniori și semiprofesioniști, oameni care practică acest sport din pasiune și au vrut să își depășească anumite limite și să urce în ring.

Pentru boxerii amatori participarea la Centura Marmației a fost o experiență unică pe care, spun ei, ar vrea să o repete.

Acest eveniment sportiv a fost pe placul sighetenilor. Sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier s-a dovedit a fi neîncăpătoatre pentru iubitorii acestui sport, pugiliștii fiind susținuți frenetic de un număr mare de spectatori.

 În sală au fost prezenți și Florin Molcuțan, consilierul personal al ministrului Tineretului și sportului,  președintele Comisiei arbitrilor de box profesionist din România, Viorel Plosca, Vasile Moldovan, prefectul județului, fostul arbitru FIFA Cristian Balaj, dar și personalități din lumea boxului profesionist.

Premiați au fost și antrenorii de la Clubul Sportiv Școlar, Claudiu Râșco și Adi Ștețca, pentru rezultate și implicare în dezvoltarea și promovarea boxului din Sighetu Marmației.

Reprezentanții clubului CSS Sighet își doresc ca această competiție să devină o tradiție pentru Sighetu Marmației.

 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.



TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM