Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Campioană la raliu la 14 ani

miercuri , 16 mai 2018, ora 14:23       de Dana Berci       Reportajul zilei

 În timp ce la 14 ani unele adolescente sunt pasionate de ultimele tendințe la haine sau la gadgeturi, Natalia Iocsak are un alt hobby. De 4 ani mașinile cu mulți cai putere și competițiile de raliuri reprezintă pasiunea care îi oferă momente de neuitat, dar și posibilitatea de a călători în țară și în străinătate. Prima dată a urcat la volan la 9 ani și, fiind încurajată de fratele și tatăl ei, Natalia a reușit în scurt timp să facă și performanță.


După o pregătire îndelungată Natalia a participat la competiții naționale și internaționale la care a reușit să urce pe podium. Deși are doar 14 ani tânăra a reușit să adune mai multe titluri de campion național și european.

Tatăl Nataliei mărturisește că este mândru când își vede fata la volan și chiar dacă această pasiune este foarte costisitoare, o îndeamnă să nu renunțe cu toate că este nevoit să facă sacrificii.

Natalia este din Livada, județul Satu Mare, iar recent a fost și la Sighetu Marmației unde a făcut mai multe demonstrații de drifturi.
 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM