Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: Câțiva sigheteni de pe Valea Hotarului, care locuiesc pe o stradă neasfaltată, s-au săturat de noroi

miercuri , 10 ian 2018, ora 18:44       de Dana Berci       Reportajul zilei

Câțiva sigheteni de pe Valea Hotarului, care locuiesc pe o stradă neasfaltată, s-au săturat de noroi și cer administrației locale să le repare drumul. Oamenii spun că de când s-au făcut lucrările de apă și canal pe stradă se circulă tot mai greu iar din cauza intervenților la gurile de canal aceștia mărturisesc că au frecvent probleme la mașini. Localnicii sunt nemulțumiți și de faptul că deși drumul este în pantă, iarna nu se aplică material antiderapant în această zonă.

Din cauza drumului deteriorat localnicii spun că în această zonă au fost în ultima perioada mai multe incidente în care au fost implicate autoturisme, în plus oamenii se tem că în cazul unei situații de urgență echipajele de intervenții nu vor putea ajunge la locuințele lor.

Autoritățile locale spun că strada va fi reabilatată în perioada următoare, dar nu se va putea turna asfalt până când nu vor fi finalizate lucrările la apă și canal.

La începutul acestei săptămâni, Primăria Sighet a anunțat că, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor, se vor efectua lucrări de reabilitare pe mai multe străzi.
 


COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM