Stiri

REFERENDUM: Ce carte citea cel care nu a vrut să dea mâna cu Dragnea şi Băsescu

duminica , 7 oct 2018, ora 11:56       de adevarul.ro       Stiri

 Persoana care a refuzat să dea mâna în secţia de votare cu fostul preşedinte Traian Băsescu, pentru că era preocupat să citească, lectura în acel moment cartea „Ghidul autostopistului galactic“. Sâmbătă dimineaţă, la Liceul Jean Monnet din Capitală, un membru din comisia secţiei de votare unde a mers Traian Băsescu a refuzat să dea mâna cu fostul şef de stat. În acel moment, persoana despre care Băsescu a afirmat ulterior că era un „PSD-ist înrăit“ citea dintr-o carte. 


Cartea pe care o avea în mână era „Ghidul autostopistului galactic“, scrisă de Douglas Adams. Romanul SF, parte a unei trilogii, a fost prima dată publicat în 1979 şi a ajuns pe primul loc în clasamentul cărţilor din a doua săptămână. S-a vândut în peste 250.000 de exemplare în primele trei săptămâni de la lansare.

„PSD-istul“ înrăit nu a vrut să dea mâna nici cu Liviu Dragnea în momentul în care şeful PSD a trecut să salute membrii comisiei. Mai mult, Dragnea a fost refuzat şi de un al doilea membru al comisiei. „N-au cei şapte ani de acasă“, a fost explicaţia lui Dragnea. 

 

Citeste mai mult: adev.ro/pg6ja9

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM