Social

RECOLTĂ BOGATĂ: 37 de infracțiuni au constatat polițiștii maramureșeni într-o singură zi

vineri , 30 mar 2018, ora 16:56       de maramedia.ro       Social

 Poliţiştii maramureşeni au intervenit ieri la 40 de evenimente, din care 33 semnalate prin 112. Au organizat cinci acţiuni cu efective lărgite, au constatat 37 de infracţiuni şi au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale.


Una dintre acţiuni a fost organizată de specialiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări şi a comerţului ilicit cu produse alimentare. Au fost verificate 27 de societăţi comerciale şi 11 persoane fizice şi au fost întocmite patru dosare penale pentru contrabandă. Totodată au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 28 000 lei.

Şi poliţiştii rutieri au fost în trafic pentru supravegherea circulaţiei pe drumurile publice şi  au constatat şapte infracţiuni rutiere. Au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

De asemenea au fost puse în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii. Unul dintre ele a fost emis de Judecătoria Baia Mare pe numele unui tânăr de 22 de ani, condamnat la 1 an şi 8 luni închisoare pentru furt. Al doilea a fost emis de Tribunalul Maramureş pe numele unui bărbat de 37 de ani din Moisei, condamnat la 2 ani şi o lună de închisoare pentru trafic şi deţinere de droguri de risc. Cei doi îşi vor executa pedeapsa în Penitenciarul Baia Mare.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM