Cultura

RECITALURI BĂIMĂRENE: Maria Casandra Hauși, la Festivalul naţional “Ioana Radu”

miercuri , 16 noi 2016, ora 18:50       de MaraMedia       Cultura

Băimăreanca Maria Casandra Hauși a fost prezentă la a șaptea ediție a Festivalului național ”Ioana Radu”. Evenimentul a fost găzduit de Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova. Pe parcursul celor două zile de festival, iubitorii romanței și muzicii lăutărești au savurat recitaluri ale unora dintre cei mai importanți artiști ai momentului.


Daniela Vlădescu, Bianca Ionescu-Ballo, Dinu Iancu Sălăjanu, Marian Niță, Matilda Pascal-Cojocărița, Maria Buză sunt doar câțiva dintre cei care au participat la festivalul omagiu pentru celebra interpretă de romanțe. Maria Casandra Hauși a urcat pe scena Teatrului Național ”Marin Sorescu” în a doua zi de festival, în 11 noiembrie.


La doar câteva zile distanță, băimăreanca posta pe pagina sa de Facebook: ”Privesc trecutul prin prezent. În romanță nu aș vrea să simt nimic fals, nimic înșelător, nimic amăgitor. Cu mare grijă încerc să îi pricep și apoi să îi păstrez cu sfințenie caracterul... Să îi surprind și apoi să mă deprind cu felul ei de a fi... Trebuie să mă scap de clișeele vocale atât de la îndemâna oricui... Chiar de este în plan imaginativ vreau să simt o bucurie, o înțelegere al acestui întors în timp. Eu pe acea romanță o caut... ”.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM