Turism

PULS TURISTIC: Ce destinații au ales maramureșenii pentru minivacanța de Paști

joi , 5 apr 2018, ora 15:05       de MaraMedia       Turism

 Turcia, Italia, Spania și Grecia sunt destinațiile alese de maramureșenii care au decis să își petreacă sărbătorile pascale mai departe de casă. Ofertele au fost variate pentru această minivacanță, însă nu la fel mai sunt și pachetele pentru sezonul estival. 


Stațiuni cu ape termale sau locuri mai calde. Asta au ales numeroși maramureșeni pentru sărbătorile pascale din acest an. 

”Cei care s-au gândit să meargă la băi, au ales în general stațiunile cu ape termale cum ar fi Felixul. Și pachetele pentru aceste zile au fost destul de atractive ca preț. În funcție de numărul de stele a fost și pachetul. S-a oferit cazare cu mic dejun, prânz festiv de Paște și surprize în funcție de fiecare hotel. Pentru cei care au dorit să plece în afara țării, unii dintre ei au ales Antalya pentru că este mai călduț și oferă servicii complexe, iar cei care au vrut să viziteze, nu numai să se relaxeze la un hotel, au ales circuite. Unii au plecat în Italia, alții în Spania, Grecia, depinde de preferințe”, informează Daniela Grigorescu, director agenție de turism. 

În ceea ce privește planificările de concediu, maramureșenii sunt sfătuiți să se decidă cât mai repede pentru că ofertele dispar cât ai clipi, față de anii anteriori. În primele 3 luni ale acestui an s-au vândut multe locuri, spun reprezentanții agențiilor de turism. 

”Litoralul românesc a fost și el foarte solicitat, cel bulgăresc de asemenea, astfel încât sunt anumite perioade în timpul verii unde foarte multe hoteluri sunt deja în stop sales, asta înseamnă că sunt ocupate la capacitate și nu mai găsim locuri disponibile. Ca o noutate pentru vara aceasta, charterele pe Tunisia și Egipt din Cluj, care au un succes destul de mare. Prețurile sunt foarte rezonabile, pentru două persoane, de exemplu, pachetul format din transport cu avionul, transfer de la aeroport la hotel, cazare 7 nopți, all inclusive, plajă privată, prețurile au plecat de la aproximativ 800 de euro. Cu această ocazie aș dori să urez tuturor clienților noștri, turiștilor și nu numai sărbători fericite, sănătate și la cât mai multe vacanțe”, mai transmite Daniela Grigorescu. 

În pensiunile din Maramureș se fac ultimele pregătiri pentru a-i întâmpina așa cum se cuvine pe turiști. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM