Comunitate

PROVOCARE LA ÎNFRUMUSEȚARE: Primarul Horia Scubli dorește schimbarea la față a orașului

marti , 7 noi 2017, ora 12:27       de Dana Berci       Comunitate

 Se dorește înfrumusețarea municipiului Sighetu Marmației. Anunțul a fost făcut de primarul Horia Scubli, care a precizat că după renovarea Primăriei se lucrează la reabilitarea acoperișului și a fațadei, precum și a altor clădiri din oraș.


Un prim pas pentru îmbunătățirea aspectului municipiului Sighetu Marmației este reabilitarea clădirilor care aparțin Primăriei. Primele care au beneficiat de investiții au fost Primăria și clădirea fostului cinematograf Mara.

„Eu provoc pe toată lumea să înfrumusețeze municipiul, înfrumusețarea asta de municipiu este un lucru destul de delicat. De exemplu am făcut presiuni aproape 2 ani de zile asupra unui magazin universal din Sighet și până la urmă i-am convins și au cumpărat o casă din vecini, o casă dărăpănată, și acum fac o parcare, peste drum s-a mai demolat o casă zilele trecute. Încerc să îi conving pe toți cei care ar putea face ceva care să contribuie la ridicarea calității estetice a orașului și sper să continuăm acest lucru, ne vom ocupa puțin de acoperișurile celorlalte clădiri”, a precizat primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.

Printre clădirile la care se lucrează la acoperiș se numără și Colegiul Național ”Dragoș Vodă”, dar și clădirea muzeului.

„Urmează tot în acest an să terminăm și clădirea unde este Muzeul Maramureșean și cinematograful, la nivel de acoperiș, iar anul viitor acea clădire sper să arate cel puțin la fel de frumos ca și Primăria, pentru că ne dorim să o reabilităm”, a adăugat primarul Horia Scubli.

Autoritățile locale spun că se va interveni și la fațadele deteriorate pentru a evita incidentele precum cel din luna septembrie, când mai multe cărămizi și tencuială s-au desprins de pe o clădire din apropiere de poștă exact când o persoană a trecut prin acea zonă.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM