Agenda Ta

PROMO: Program special de Paști la TV Sighet, cu emisiuni una și una

vineri , 6 apr 2018, ora 14:43       de Dana Berci       Agenda Ta

 TV Sighet va avea un program special pe perioada sărbătorilor pascale. Vor fi difuzate emisiuni cu interpreţi cunoscuţi din Maramureș și nu numai. Nu vor lipsi nici emisiunile informative despre obiceiurile și tradițiile de Paști.


Programul special de Paști începe astăzi, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă concerte deosebite de pricesne în cadrul emisiunilor realizate de către Măriuca Verdeș și Adrian Sabadâș.

”Noi am fost cu caravana <<10 pentru folclor>> în foarte multe localități din Maramureș. Dat fiind faptul că în cadrul acestui proiect s-au cântat doar pricesne și cântece religioase, ne-am gândit că ar fi bine ca toate materialele filmate pe sate să fie difuzate în această perioadă a Paștelui pentru că merg cel mai bine. Încercăm să încununăm sărbătoarea aceasta cu pricesne și cântece religioase. Localitățile care au primit acest proiect și urmează să fie difuzate sunt Deseștiul, Giuleștiul, Vișeu de Sus, Bogdan Vodă, Șieu și încheiem caravana <<10 pentru folclor>> în satul Văleni. Va fi și o emisiune specială care a avut loc în Zalău, o întâlnire a artiștilor din Satu Mare și Maramureș pentru o cauză nobilă. Această emisiune, Zestrea Maramureșului, care va intra în casele dumneavoastră mult timp de acum înainte vă urează sărbători binecuvântate, multă sănătate, multe împliniri și Dumnezeu să ne dea bine”, a spus realizatoarea emisiunii Zestrea Maramureșului, Măriuca Verdeș.

”Cristos a înviat! Dragi telespectatori, TV Sighet v-a pregătit un program special pentru zilele de sărbătoare. Artiștii noștri dragi vor intra în casele dumeavoastră cu melodii și hori moroșenești autentice”, a precizat Adrian Sabadâș.

De Sfintele Sărbători de Paști veți putea urmări o editia speciala a emisiunii Maramuresul Azi în care realizatorul Gheorghe Paul Szaniszlo îl are ca interlocutor pe preotul paroh Cristian Stefan de la biserica Sfintii Petru si Pavel. În cadrul interviului veți putea afla informații inedite despre așteptările pe care le au Biserica și credincioșii unii de la alții, despre Post și taina Învierii, dar și despre modul în care se împlică biserica în activitățile sociale.

Ediții speciale vor avea și emisiunile Actualitatea Maramedia, Manifest și Ora Tinerilor.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM