Agenda Ta

PROMO: O nouă ediție a emisiunii Realitatea din teren, mâine, la TV Sighet

joi , 20 apr 2017, ora 13:28       de Ionița Ilieș       Agenda Ta

 O nouă ediție a emisiunii Realitatea din teren, difuzată de TV Sighet, va avea loc mâine, de la ora 16:00. În această săptămână telespectatorii vor avea prilejul să descopere o altfel de alternativă turistică din stațiunea balneoclimaterică Ocna Șugatag. Una inedită și la mare căutare în Maramureșul istoric.


Este vorba despre un mini SPA care s-a deschis în localitate în urmă cu aproximativ un an. Acesta este vizitat de o mulțime de doamne și domnișoare care țin la frumusețea lor, dar și de cele care după o zi încărcată de muncă simt nevoia să se relaxeze. Ediția de vineri a emisiunii Realitatea din teren vă aduce povestea acestei afaceri, serviciile care există aici, beneficiile tratamentelor oferite de specialiștii mini SPA-ului, sfaturi și sugestii pentru diferite probleme și afecțiuni, dar și demonstrații de tratamente oferite clienților care trec pragul mini SPA-ului.

Administratorul acestuia vă va povesti cum a luat naștere această idee și cum a evoluat afacerea într-un an. Nu ratați ediția de vineri a emisiunii Ralitatea din teren, doar la TV Sighet, începând cu ora 16:00 și în reluare sâmbătă de la ora 13:00 și duminică de la ora 12:00.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
farint
vineri , 21 apr 2017, ora 17:14
daca nu erau sanii din poza, nu ajungeam aici. marketing pro.
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Ce părere aveţi sentinţa în procesul lui Liviu Dragnea va fi:
achitare
condamnare cu executare
condamnare cu suspendare

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM