Agenda Ta

PROMO: O nouă ediție a emisiunii Realitatea din teren, mâine, la TV Sighet

joi , 20 apr 2017, ora 13:28       de Ionița Ilieș       Agenda Ta

 O nouă ediție a emisiunii Realitatea din teren, difuzată de TV Sighet, va avea loc mâine, de la ora 16:00. În această săptămână telespectatorii vor avea prilejul să descopere o altfel de alternativă turistică din stațiunea balneoclimaterică Ocna Șugatag. Una inedită și la mare căutare în Maramureșul istoric.


Este vorba despre un mini SPA care s-a deschis în localitate în urmă cu aproximativ un an. Acesta este vizitat de o mulțime de doamne și domnișoare care țin la frumusețea lor, dar și de cele care după o zi încărcată de muncă simt nevoia să se relaxeze. Ediția de vineri a emisiunii Realitatea din teren vă aduce povestea acestei afaceri, serviciile care există aici, beneficiile tratamentelor oferite de specialiștii mini SPA-ului, sfaturi și sugestii pentru diferite probleme și afecțiuni, dar și demonstrații de tratamente oferite clienților care trec pragul mini SPA-ului.

Administratorul acestuia vă va povesti cum a luat naștere această idee și cum a evoluat afacerea într-un an. Nu ratați ediția de vineri a emisiunii Ralitatea din teren, doar la TV Sighet, începând cu ora 16:00 și în reluare sâmbătă de la ora 13:00 și duminică de la ora 12:00.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
farint
vineri , 21 apr 2017, ora 17:14
daca nu erau sanii din poza, nu ajungeam aici. marketing pro.

SONDAJ DE OPINIE

Aveţi încredere în noul Guvern propus de PSD?
Da
Nu
Nu ştiu, treaba lor
TV Sighet

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM