Economic

PROMISIUNI: Zbor direct Baia Mare - Antalya din 2019?!

miercuri , 12 sep 2018, ora 20:01       de Oana Dulf       Economic

 Zbor direct de pe Aeroportul Maramureș spre una dintre cele mai îndrăgite destinații turistice de maramureșeni - Antalya. Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, dă asigurări că, de la anul, maramureșenii vor putea accesa sejururi în Antalya cu zboruri charter de pe Aeroportul Maramureș. 


”Da! Oamenii vor pleca în vacanță anul viitor în Turcia, în Antalya, de pe Aeroportul Maramureș”, a declarat luni, în cadrul emisiunii Actualitatea Maramedia, președintele Consiliului Județean Maramureș. 

”Deja există bilete care se pun în vânzare pentru destinații de vacanță, pentru anul viitor, cu plecare de pe Aeroportul Maramureș înspre Turcia. Dacă se se vinde biletul, asta înseamnă că deja s-a contractat cursa cu aeroportul, deja aeroportul a pus la dispoziție slotul de aterizare, deja se știe perioada. Da! Oamenii vor pleca în vacanță anul viitor în Turcia, în Antalya, de pe Aeroportul Maramureș. Nu mai trebuie să meargă în Cluj, nu mai trebuie să meargă în București, nu mai trebuie să meargă în Debrecen, nu mai trebuie să meargă în Budapesta, vor pleca direct de acasă”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, în emisiunea Actualitatea Maramedia, difuzată de TV Sighet. 

Și reprezentanții unei agenții de turism din Baia Mare confirmă că deja au apărut oferte pentru Antalya 2019, dar ele nu au fost lansate încă oficial. Iar în privința cursei charter, într-adevăr va exista, mai spun operatorii de turism. 

”În momentul de față, deja au apărut câteva oferte pentru anul viitor pe Antalya și surpriza plăcută este faptul că se intenționează să se realizeze o cursă charter cu decolare de pe Baia Mare, începând cu luna iunie 2019. În momentul de față, foarte multe hoteluri nu sunt în ofertă, oferta nu a fost lansată oficial și până în luna noiembrie când va avea loc Târgul Național de Turism de la București, vor apărea periodic pe măsură ce se încheie contractele mai multe hoteluri, dar cei care sunt interesați sunt sfătuiți să apeleze la agenții pentru oferte în luna noiembrie. Noi am vrut doar să se știe că va exista această cursă. Încă nu s-a definitivat nici compania aeriană cu care se va face acest zbor. Sunt mai multe detalii de pus la punct dar e bine să se știe că cei care sunt interesați vor avea șansa să plece din orașul nostru, nu vor mai fi nevoiți să plece până la Cluj”, informează Daniela Grigorescu, directorul unei agenții de turism din Baia Mare. 

Pachetele turistice pentru Antalya, plecare cu avionul din Cluj, s-au vândut foarte bine în acest sezon de vacanță, mai spun agenții de turism. Aproape jumătate din locurile unei curse charter, pe fiecare zbor spre Antalya, erau ocupate de maramureșeni ori sătmăreni. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM