PROGRAM CU PUBLICUL: La permise și pașapoarte se lucrează în minivacanța bugetarilor

joi , 9 aug 2018, ora 15:08       de maramedia.ro       Stiri

 Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Maramureș, respectiv Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august, în minivacanța de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.


”Această măsură a fost luată la nivel central, având în vedere programările electronice realizate pe cele două platforme naționale. Este perioada vacanței de vară, maramureșenii care lucrează în străinătate au revenit acasă și dorim să evităm situațiile neplăcute create de anularea programărilor efectuate online de către cetățeni. Programul de lucru cu publicul este  valabil și pentru punctele mobile din teritoriu, Sighetu Marmației și Borșa. Cetățenii se pot prezenta la ghișeele celor două servicii publice comunitare pentru depunerea solicitărilor și rezolvarea problemelor, obținerea documentelor de călătorie și susținerea examenelor prevăzute de lege pentru obținerea permisului de conducere, preschimbare permis de conducere și înmatricularea vehiculelor”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Ziua de 15 august este liberă pentru angajații celor două servicii, fiind declarată zi sărbătoare legală la nivel național.

tags: program, cu, poblicul:, la, permise, și, pașapoarte, se, lucreaza, in, minivacanța, bugetarilor