Agenda Ta

PROGRAM: Află ce spectacole sunt puse în scenă la Teatrul Municipal, în această săptămână

luni , 15 ian 2018, ora 14:36       de MaraMedia       Agenda Ta

Teatrul Municipal Baia Mare propune maramureșenilor, pentru această săptămână, șase spectacole. Mâine, de la ora 19:00 , actorii vă dau întâlnire la spectactacolul MÂNĂ MOARTĂ de Patrick Marber, regia Victor Olăhuț, în care iubitorii de teatru vor descoperi șase bărbați care aleg să-și trăiască viața în lumea primejdioasă și nesigură a jocurilor de noroc.


Miercuri, 17 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio, spectacolul CRIMA DIN STRADA LOURCINE de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț, vă va ține cu sufletul la gură. O știre citită într-un ziar despre o crimă, având ca victimă o vânzătoare de castane, cumulată cu urmele de cărbune de pe mâinile protagoniștilor, declanșează nebunia.

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19:00, veți fi puși față în față cu protagoniștii spectacolului CASA DE PE GRANIȚĂ, după Slawomir Mrozek, regia Marcel Țop, într-un interior tipic maramureșean, cu o anexă în care funcționează  o horincie, în care își duce viața o familie de țărani. Trasarea graniței prin mijlocul casei perturbă universul casnic. Limita este frontiera în fața căreia personajele sunt puse să acționeze.

Sâmbătă, 20 ianuarie, de la orele 10:00 și 11:30, cei mici  sunt așteptați la Teatrul de Păpuși, la spectacolul FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI, după Ion Creangă, regia Claudia Păunescu. Veți fi părtașii unei căutări inițiatice a Binelui, întreprinsă de Fata Moșneagului, alungată de acasă de mama sa vitregă și de fiica acesteia. 

Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio, sunteți invitați la spectacolul PRAH de Spiró György, regia Cătălin Mardale, să “gustați” o comedie amară.  Protagoniștii piesei, după o viață plină de lipsuri, câștigă marele premiu la loterie, numai că perspectivele îmbogățirii peste noapte îi aruncă pe cei doi soți într-un haos comunicațional și existențial, punându-se în lumină lupta personajelor cu temerile și angoasele lor.

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 19:00, nu ratați o seară reconfortantă, vizionând spectacolul de revistă UN VIS CU MI-S REVISTA, pe texte de Mihai Maximilian, consultant de specialitate Papp Zoltan, care seduce prin dialoguri surprinzătoare și ironii subtile, prin interpretările inspirate ale soliștilor vocali și prin valențele coregrafice ale corpului de balet, de la dansul contemporan la french cancan. Prețul biletelor la spectacolele teatrului este 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM