Social

PRODUS NOU: Căștile AirPod disponibile după o întârziere de două luni

miercuri , 14 dec 2016, ora 09:17       de Agerpres       Social

Grupul informatic american Apple Inc. a anunțat marți că cel mai nou produs al său, căștile wireless AirPod, va fi disponibil chiar înaintea sezonului sărbătorilor, după o întârziere de două luni din cauza unor motive neprecizate, transmite Reuters.  În luna septembrie, Apple a prezentat noul său telefon iPhone 7 care nu mai dispune de jack-ul pentru căștile audio obișnuite. Tot cu această ocazie au fost prezentate și noile căști wireless AirPod, dar care până acum nu au fost disponibile.

Potrivit Apple, livrarea căștilor AirPod va începe săptămâna viitoare, la un preț de 159 de dolari, atât pe pagina de Internet a Apple, pe magazinul Apple Stores precum și prin intermediul distribuitorilor autorizați și operatorilor de telefonie mobilă.

Întârzierea lansării căștilor AirPod este prima amânare a lansării unui produs hardware marca Apple din ultimii cinci ani. Precedentul a fost o versiune a telefonului iPhone 4 de culoare albă care a fost anunțat în luna iulie 2010 dar nu a ajuns la consumatori decât în luna aprilie 2011 din cauza unei probleme de producție. Pe partea de software, în 2012 Apple a amânat cu o lună lansarea iTunes 11 pentru a rezolva unele probleme.

Introducerea AirPod a dat naștere unor critici potrivit cărora aceste căști fără fir care costă 159 de dolari ar putea să se piardă. Cei care au avut șansa să testeze aceste căști susțin că produsul ar avea nevoie de unele ajustări.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM