Comunitate

PRIMĂRIE: Se dau examene de promovare în gradul profesional imediat superior

luni , 7 mai 2018, ora 12:54       de Dana Berci       Comunitate

 Primăria municipiului Sighetu Marmației organizează examen de promovare în grad profesional imediat superior al personalului contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Înscrierea se poate face până în 10 mai.


 Dosarele de înscriere la examen se depun de către candidați până în 10 mai. Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține proba scrisă în 17 mai, începând cu ora 10:00. Persoanele declarate admise vor susține proba interviu care este programată în 21 mai.

Dosarele de înscriere la examenul de promovare în grad profesional vor conține copie de pe carnetul de muncă sau adeverință eliberată de compartimentul de salarizare, resurse umane în vederea atestării vechimii în gradul profesional din care se promovează, copii de pe rapoartele de evaluare a performanțelor profesionale individuale din ultimii 2 ani, precum și un formular de înscriere. 

Mai multe informații despre condițiile de participare la examen precum și bibliografia se găsesc pe site-ul Primăriei Sighet.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM