Social

PREMIUL CEL MARE: Un bărbat a cumpărat biletul câștigător la loto, dar l-a vândut mai târziu. 10 milioane de euro ar fi câștigat

duminica , 24 dec 2017, ora 13:58       de www.digi24.ro       Social

 Angajaţii unui cămin de bătrâni dintr-o localitate spaniolă unde unul din cinci locuitori este şomer au câştigat vineri peste zece milioane de euro la tradiţionala loterie de Crăciun din Spania, relatează AFP.


Angajaţii căminului „Sagrado Corazon”, din oraşul Campo de Criptana (centrul Spaniei), îmbrăcaţi în uniformele lor albe, au celebrat momentul dansând şi deschizând sticle de şampanie în faţa clădirii căminului, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea spaniolă, notează Agerpres.

Un şofer de camion, voluntar la acest cămin, a fost cel care a cumpărat 30 de bilete la loterie în timpul unei călătorii în Galicia. El a revândut 26 angajaţilor de la Sagrado Corazon, a ţinut pentru el două şi a oferit alte două celor doi fraţi ai săi.

Angajaţii căminului vor împărţi peste 10 milioane de euro. Şoferul de camion va încasa 800.000 de euro, iar cei doi fraţi ai săi câte 400.000 de euro fiecare.

Primarul din Campo de Criptana, Antonio Lucas-Torres, s-a declarat „extrem de fericit, deoarece această sumă mare de bani va avea un efect pozitiv asupra economiei” oraşului.

Localitatea, cu aproximativ 14. 000 de locuitori şi o rată a şomajului de 19,4% - este situată în provincia aridă Ciudad Real.

Loteria anuală de Crăciun din Spania, cunoscută sub numele de „El Gordo”, a cumulat în acest an câştiguri de 2,38 miliarde de euro. Un bilet obişnuit costă 20 de euro.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM