Social

POSTURI LIBERE: IPJ Maramureș declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale MAI

joi , 20 apr 2017, ora 12:18       de MaraMedia       Social

La nivel naţional, a fost declanşată activitatea de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea de admitere 2017. Candidaţii, fete şi băieţi, vor concura pe acelaşi număr de locuri.

Numărul de locuri aprobate instituţiilor de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne pentru care structurile teritoriale ale Poliţiei Române efectuează recrutarea sunt cuprinse în tabelul alăturat.


Numărul de locuri aprobate pentru Ministerului Afacerilor Interne la instituţii de învăţământ din sistemul de apărare şi siguranţă naţională  - sesiunea de admitere 2017, pentru care structurile teritoriale ale Poliţiei Române efectuează recrutarea.


Condiţiile legale de participare, etapele de recrutare şi selecţie şi alte informaţii utile pot fi obţinute de către cei interesaţi de la Serviciul Resurse Umane Maramureş, telefon 0262 - 207 711 sau de pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, respectiv http://mm.politiaromana.ro.

Înscrierile şi depunerea dosarelor de candidat se efectuează în zilele lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM