Economic

PIAȚA JOBURILOR: Se fac angajări la spital

joi , 21 iun 2018, ora 13:59       de Dana Berci       Economic
Spitalul Municipal Sighetu Marmației face angajari. Astfel în perioada următoare se va organiza concurs pentru ocuparea a 18 posturi vacante. Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 2 iulie 2018.

 Sunt vacante 1 post de asistent medical principal, specialitatea asistent medical balneo-fizioterapie la Secţia Neurologie, Compartiment Recuperare Medicală Neurologică, 13 posturi de asistent medica, 4 la Secţia Pediatrie – CPU, 2 la Secţia Obstetrică Ginecologie, 3 la Secţia Medicină Internă, 2 la Secţia Psihiatrie V – Femei Cronici, 2 la Compartiment Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice și 4 posturi de infirmier debutant la Secţia Pediatrie C.P.U. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să aibă cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitate deplină de exercițiu precum și o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate. Aceștia trebuie să îndeplinească cerințele de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs.

Ce condiții mai trebuie să îndeplinească persoanele interesate de aceste posturi precum documentele care trebuie depuse la dosarul de înscriere le aflați de pe site-ul Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM