Politic

PARCĂ AU DAT ÎN MINTEA COPIILOR: Circ cu găletușe în Consiliul Județean

vineri , 13 apr 2018, ora 16:13       de Maramedia       Politic

Circ cu găletușe, azi, în Consiliul Județean. Totul după imaginile care au apărut zilele trecute pe paginile media, despre Drumul Groazei de pe Valea Ruscovei. 


Consilierul județean PNL, Rudolf Stauder a adus la ședința extraordinară a Consiliului Județean Maramureș două găletușe pentru a atrage atenția conducerii administrației județene că acela e, de fapt, nivelul lucrărilor pe care le execută cei de la drumurile județene. De dimensiunea unor găletușe cu care se joacă țâncii în nisip. 

Și ca la grădiniță, Rudolf Stauder a adus găletușe colorate, iar ”puterea”, într-un moment de neatenție, i le-a furat.

Consilierul județean PNL Călin Bota i-a sugerat lui Gabriel Zetea ca o găleată să îi revină vicepreședintelui George Moldovan, care are atribuții în a semna procesele verbale de recepție și situațiile de lucrări pentru intervențiile care se realizează și asupra drumurilor județene. 

”Am rugămintea să luați măsurile necesare ca acele disfuncții să fie eliminate și reperațiile să se facă în termeni și în condițiile normale. Acele găleți o să vă rog să le folosiți pentru a se putea curăța mizeria care a rămas pe marginea drumurilor astfel încât să nu mai poată fi folosite ca și material pentru plombarea acelor gropi care au apărut în urma evenimentelor petrecute pe parcursul iernii și dacă până săptămâna viitoare drumurile județene nu vor reuși să achiziționeze pe SEAP materiale necesare, vă vom aduce inclusiv mixtură asfaltică la rece sau la cald, în funcție de procesul tehnologic care e necesar să fie utilizat în vederea remedierii acelor disfuncții”, a declarat consilierul județean PNL, Călin Bota. 

”Și noi am rămas stupefiați de un asemenea comportament al unor lucrători care ar trebui să aibă până la urmă mai multă responsabilitate pe drumurile județene pentru că circulăm cu toții, suntem șoferi și nici unul nu vrea până la urmă să își rupă mașina pe gropile de pe drumurile județene”, a spus președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea. 

Și pentru că s-a adus vorba de Valea Ruscovei, consilierul județean Nicolae Mișulec a făcut un apel către comunitatea ucraineană... la răbdare. 

”Fac un apel la conaționalii mei ucraineni să aibă răbdare că după ce va produce comunitatea din Ruscova canal și apă, se va turna primul covor asfaltic începând de la Leordina spre Poieni. Fac un apel, cu toate neajunsurile, să aibă un pic de răbdare că nici drumul de pe Valea Izei nu e mai bun ca și acolo”, a dat asigurări consilierul județean PNȚCD, Nicolae Mișulec.

După numeroase insulte și reproșuri, consilierii județeni liberali s-au ridicat și au părăsit ședința. Supărați mai tare pe faptul că șeful administrației județene l-a jignit pe colegul lor, Rudolf Stauder, despre care a spus că PNL-ul nu îl va mai pune pe liste la următoarele alegeri. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM