Turism

PACHETE SPECIALE:Târgul de Turism al României va reuni 280 de companii din 24 de țări

duminica , 9 mar 2014, ora 22:45       de Agerpres       Turism

Târgul de Turism al României va reuni, în perioada 13 - 16 martie, 280 de companii din 24 de țări, se arată într-un comunicat al Romexpo, remis duminică AGERPRES.

Târgul de Turism al României va ocupa o suprafață expozițională de aproximativ 16.000 de metri pătrați și va oferi românilor o ofertă variată de vacanțe la prețuri accesibile. Reducerile promise de operatorii din turism pornesc de la 10% și pot ajunge chiar și până la 50% în cazul ofertelor early booking.

Deși Grecia, Spania, Turcia și Bulgaria rămân, în continuare, printre destinațiile preferate ale românilor, conform agențiilor de turism, operatorii au pregătit și destinații exotice pentru acest an. Cei care vor sa viziteze India vor plăti aproximativ 1.000 de euro de persoană pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile în China pornește de la 900 de euro.

Vizitatorii vor regăsi la Târgul de Turism al României pachete speciale pentru familii, iar copii beneficiază de până la 25% reducere la costul biletului și al cazării pentru excursiile la Disneyland Paris.

Pentru doritorii de vacanțe autohtone, hotelurile și pensiunile atât de pe litoral cât și din zonele de munte sunt pregătite să primească turiștii în timpul vacanței pentru Sărbătorile Pascale dar și pe timpul verii. În acest an revin în atenție stațiunile balneoclimaterice, care au beneficiat de investiții semnificative în ultimul timp.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM