Economic

ON AIR: Întâlniri pe dezbrăcate, la radio. Dacă invitaţii se plac merg direct în pat. Totul este filmat!

vineri , 19 mai 2017, ora 10:14       de Mediafax       Economic

Kyle Sandilands şi Jackie O Henderson, recunoscuţi pentru emisiunile şocante pe care le fac la radio, au "recidivat" cu un format cât se poate de exploziv: Naked Dating.

Invitaţii îşi dau întâlnire în studio unde se prezintă aşa cum mama natură i-a creat, adică nud. Dacă se şi plac, merg să îşi consume atracţia în dormitor. Şi cum la radio nu se vede, totul este filmat, iar apoi postat pe internet.

 Potrivit The Sydney Morning Herald, conceptul nu este unul complet nou, variante simirare ale acestui format existând în show-uri TV din Statele Unite şi Marea Britanie, dar faptul că are loc live în studio, în cel mai ascultat show matinal din Sydney, a făcut ca mai multe organizaţii să protesteze.

 Danielle, de 24 de ani, şi Richie, în vârstă de 25 de ani, reprezintă o astfel pereche. Cei doi au făcut furori în Australia şi Marea Britanie după ce atracţia instantanee s-a dovedit a fi şi irezistibilă. Mai mult, ei chiar au renunţat la întâlnirea cu pizza, pe care echipa KIIS 1065 le-a oferit-o pentru a se cunoaşte mai bine, preferând să meargă direct în dormitor.

În ciuda faptului că tinerii le-au cerut, la microfon, iertare mamelor pentru ce au de gând să facă în văzul lumii, Danielle a declarat pentru Fairfax Media că "nici măcar nu regretă". 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM