Eveniment

ȘOFERI LA CONTROL: O duzină de infracțiuni depistate și amenzi de peste 122.000 de lei

luni , 16 iul 2018, ora 15:34       de maramedia.ro       Eveniment

 Poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş şi cei ai Biroului Rutier Baia Mare au organizat în weekendul trecut mai multe acţiuni privind nerespectarea regimului legal de viteză şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. În contextul manifestărilor legate de Zilele oraşului, şi poliţiştii din Seini au fost prezenţi pe drumurile publice pentru prevenirea şi combaterea incidentelor în trafic.


Au fost supravegheate îndeosebi drumurile cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, au fost oprite pentru verificări 350 de autovehicule, iar şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 199 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 122.455 de lei. Ca măsură complementară au fost reţinute 21 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteză excesivă, şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare. Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate pe drumurile publice, au fost constatate 12 infracțiuni rutiere, dintre care şase pentru consum de alcool, cinci pentru conducere fără permis şi una pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică vor fi în continuare prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ  pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor care pun în pericol siguranţa traficului rutier.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM