Social

OCUPAȚIE PERICULOASĂ: Un bărbat care vindea ziare printre mașini a fost lovit de un autoturism

marti , 17 apr 2018, ora 15:45       de Oana Dulf       Social

 Un vânzător ambulant de ziare a fost accidentat, astăzi, în municipiul Baia Mare. Bărbatul poate fi văzut mai mereu în zona fostei tipografii, unde vinde ziare printre mașini, pentru a-și asigura o sursă modestă de venit. Astăzi, bărbatul a fost acroșat de un autoturism și a ajuns la spital. 


Un echipaj SMURD a fost solicitat azi, la orele amiezii, să intervină la un accident rutier în urma căruia un pieton a fost lovit de o mașină, la intersecția Bulevardelor București cu Republicii din municipiul Baia Mare. Victima a fost vânzătorul ambulant de ziare. Martorii susțin că șoferul s-ar fi încadrat de pe o bandă pe alta, iar în acel moment l-a acroșat pe bărbat. Tot ei mai susțin că șoferul a părăsit locul faptei, după ce ar fi întrebat victima dacă are nevoie de ajutor. La fața locului a intervenit și un echipaj al poliției, care a demarat cercetările în vederea identificării mașinii implicată în accident și a conducătorului auto. Vânzătorul de ziare se pare că a suferit leziuni destul de grave, motiv pentru care echipajul SMURD l-a transportat la spital. 

 Conducătorii auto nu agreează prezența acestor vânzători ambulanți de ziare pe partea carosabilă din intersecții. Până și trecătorii sunt de părere că acești oameni se expun mereu pericolului. 

”Nu are ce căută pe acolo, printre mașini, în primul rând. Sunt chioșcuri unde se vând ziare, ș.a.m.d. El e în pericol oricând, nu poți fi atent și la el și la trafic. E vina lui că a fost accidentat”, a susținut un conducător auto. 

”Sunt în pericol oamenii ăștia. Nu-i frumos dar nu au ce face, săracii”, a spus un alt conducător auto. 

Nu e practic. Se supun la riscuri. Să vândă la colț, la magazin ... sunt în pericol acești oameni, mai ales că te lovește până și pe trecerea pentru pietoni, că deja nu mai știi care, cum circulă. Șoferii de astăzi merg cu viteză”, a susținut o băimăreancă. 

 Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. 

”Polițiștii au întocmit dosar penal și desfășoară cercetări pentru identificarea autorului și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș. 

Oamenii legii vor lua măsurile legale care se impun în astfel de situații. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM