Social

O MÂNĂ DE AJUTOR: Donații pentru familia care a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu

vineri , 11 aug 2017, ora 16:10       de Narcisa Chișiu       Social

 Pentru familia din Rona de Sus care a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu oameni inimoși donează haine și obiecte care le pot fi de mare folos. Cel mai greu ar fi de refăcut acoperișul, pentru care păgubiții au nevoie de sprijinul comunității. 


Familia din Rona de Sus este nevoită să locuiască în beciul casei după ce locuința i-a fost mistuită de flăcări la începutul acestei săptămâni. Un incendiu produs din cauza unui scurtcircuit  a lăsat-o fără agoniseala de o viață, iar acum membri familiei se descurcă foarte greu. O consăteancă ce gestionează un magazin în Sighet colectează haine și obiecte trebuicioase familiei dela oamni cărora le pasă de acest caz umanitar. 

”Eu sunt din Rona de Sus, acolo m-am născut și cunosc această familie. O fac cu tot sufletul, știu în ce situație se află această familie. Au mare nevoie de un nou acoperiș. Au rămas pur și simplu sub cerul liber. Oricine are acasă o grindă, orice i-ar putea ajuta pe acești oameni să-și refacă acoperișul, ar fi binevenite. Au fost câteva persoane care au adus haine, un televizor, un aspirator, câțiva bănuți, pături, lenjerii, perdele. Eu am pus la dispoziție magazinul pentru acest lucru”, spune Daniela Petcov, administratorul magazinului din Sighet.

Magazinul se găsește în zona centrului civic, într-un complex de magazine, la parter. Autoritățile locale încearcă de asemenea să găsească o soluție pentru a sprijini această familie.

Cine dorește să ajute această familie poate dona lucruri la magazinul  ”Patrissia”, aflat în complexul de magazine TXM. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine credeţi că ar trebui să vegheze la preîntâmpinarea faptelor de vandalism din oraş?
Poliţia Locală
Poliţia naţională
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM