Cultura

O MÂNĂ DE AJUTOR: Acțiune culturală pentru familii defavorizate

vineri , 9 mar 2018, ora 14:45       de Dana Berci       Cultura

Un eveniment cultural-artistic va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Sighetu Marmației. Este vorba despre Ziua familiei prin care se dorește oferirea posibilităților familiilor numeroase de a participa la evenimente culturale.


”În 10 martie va avea loc evenimentul Ziua Familiei, la sala polivalentă din Sighetu Marmației, pentru familii defavorizate, pentru familii mari, ca să aibă și aceste persoane acces la evenimente culturale, piese de teatru”, a spus Maria Bojoga, președintele Asociației Sfântul Tadeu Iuda.

Dansurile, piesele de teatru și jocurile interactive sunt câteva dintre surprizele pregătite participanților de către organizatori.

”Programul începe cu deschiderea, va fi prezentă și conducerea DGASPC după care va fi program artistic, meșteșuguri, jocuri interactive și piese de teatru. Scopul evenimentului este, pe termen lung, de a ne asuma un rol în diseminarea culturii oferindu-le copiilor și adulților programe valoaroase și diversificate, accesul gratuit al familiilor mari, cu mai mult de 3 copii la diferite programe artistice și culturale precum și participarea la diferite activități de socializare și jocuri”, a adăugat Maria Bojoga.

Acțiunea a avut loc și în Baia Mare în 8 martie. Evenimentul de la Sighet este programat pentru data de 10 martie cu începere de la ora 14:00.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM