Social

NU LE-A IEȘIT: Trei iranieni și un irakian care voiau să treacă fraudulos granița, găsiți într-un tir, printre scaune de avioane

miercuri , 4 apr 2018, ora 17:19       de maramedia.ro       Social

 Lucrătorii ITPF Sighetu Marmației au prins trei iranieni și un irakian care voiau să treacă ilegal graniţa în Ungaria. Cei patru se ascunseseră printre coletele de marfă dintr-un tir.


În Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat marți pentru a ieși din țară un cetățean turc, conducând un tir înmatriculat în țara sa. Conform documentelor, acesta transporta scaune pentru avioane, cu destinația Lituania. Cu ocazia controlului făcut asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au observat că sigiliul vamal al compartimentului de marfă era tăiat. Așa că au trecut la verificări amănunțite și i-au găsit printre colete pe cei patru bărbați, care au vârste între 17 și 33 de ani. Polițiștii de frontieră au ajuns la concluzia că persoanele în cauză au profitat de neatenția șoferului și, în timp ce acesta se odihnea, au urcat în automarfar. Cei patru cetățeni străini sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la ieșire din țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Ei au fost predați lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Imigrări al județului Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM