NU I-A IEȘIT PASIENȚA: Prins la graniță cu un Mercedes furat din Marea Britanie

miercuri , 16 mai 2018, ora 17:36       de maramedia.ro       Eveniment

 Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat un cetățean român care conducea un autoturism ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.


Marți, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava - structură a ITPF Sighet - s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate. Drept urmare, un echipaj mobil al poliției de frontieră a oprit pentru control un autoturism Mercedes E300 Hybrid, condus de un sucevean de 60 de ani. Cu ocazia controlului asupra documentelor, poliţiştii de frontiera au efectuat verificări specifice cu privire la autoturismul în cauză. Astfel, au constatat că automobilul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul  în valoare de aproximativ 115.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

 

 

tags: nu, i-a, ieȘit, pasienȚa:, prins, la, granița, cu, un, mercedes, furat, din, marea, britanie