Warning: fopen(/var/www/clients/client0/web2/web/logs/22-04-2018.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/clients/client0/web2/web/core/sys/Log.php on line 10
NU FU SĂ FIE: Candidați pentru mai multe posturi publice importante, respinși la concurs

Comunitate

NU FU SĂ FIE: Candidați pentru mai multe posturi publice importante, respinși la concurs

miercuri , 15 mar 2017, ora 19:40       de Dana Berci Oana Dulf       Comunitate

Direcția de Asistență Socială Sighet rămâne tot fără director executiv. Niciun candidat nu a fost declarat admis în urma susținerii concursului pe post.  Examenul a fost suținut marți la sediul Instituţiei Prefectului din Baia Mare și tot atunci au fost afișate și rezultatele.


Direcția de Asistență Socială Sighet a scos la concurs în luna februarie postul de director executiv.  În urma selecției dosarelor, au fost admise două persoane - Gheorghe Rus, fost director al societății Mara Nord, și Elisabeta Mihaela Antal, psiholog. Cei doi candidați au susținut proba scrisă a examenului, însă au fost declarați respinși. Gheorghe Rus a obținut 40,2 puncte, iar Elisabeta Mihaela Antal 51 de puncte. Pentru a putea fi declarați admiși, candidații trebuiau să obțină minimum 70 de puncte.

Tot marți a fost susținut și concursul pentru postul de arhitect șef al Primăriei Sighetu Marmației. Nici acest concurs nu a fost promovat de candidații care s-au prezentat la examen. Ioana Manole a obținut 48,8 puncte, iar Carmen Oana Țiplea, 53,8 puncte. Și în acest caz, pentru a fi declarați admiși, candidații trebuia să obțină minimum 70 de puncte.


Postul de arhitect șef în cadrul Primăriei Sighet este vacant din toamna anului trecut, iar inițial concursul a fost organizat de către primărie, dar a fost suspendat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pe motiv de încălcare a prevederilor privind organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere vacante.

Tot ieri s-au afișat și rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei de director general adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, compartimentul economic. S-au depus cinci dosare pentru concursul de recrutare, dintre care patru au fost admise. Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul www.anfp.gov.ro, în urma probei scrise a concursului a fost admisă o singură persoană. Este vorba despre Maria Griguță, punctajul obținut de aceasta fiind de 70,4 puncte. Loredana-Gabriela Bezna și Daniel Lupșe nu s-a prezentat la concurs, iar Nistor Lihet a fost respins. Griguță urmează să susțină joi proba interviului. Aceasta a mai ocupat în trecut postul de director economic la DGASPC Maramureș.


Tot marți a mai avut loc și concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei de arhitect şef al municipiului Baia Mare. Izabella Mihaela Morth a fost singurul candidat pentru acest post, dar nu a reușit să treacă de proba scrisă, aceasta fiind respinsă după ce a obținut 56,8 puncte.


 


 


COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FMWarning: fopen(/var/www/clients/client0/web2/web/logs/22-04-2018.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/clients/client0/web2/web/core/sys/Log.php on line 10

Warning: fopen(/var/www/clients/client0/web2/web/logs/22-04-2018.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/clients/client0/web2/web/core/sys/Log.php on line 10