Comunitate

NU FU SĂ FIE: Candidați pentru mai multe posturi publice importante, respinși la concurs

miercuri , 15 mar 2017, ora 19:40       de Dana Berci Oana Dulf       Comunitate

Direcția de Asistență Socială Sighet rămâne tot fără director executiv. Niciun candidat nu a fost declarat admis în urma susținerii concursului pe post.  Examenul a fost suținut marți la sediul Instituţiei Prefectului din Baia Mare și tot atunci au fost afișate și rezultatele.


Direcția de Asistență Socială Sighet a scos la concurs în luna februarie postul de director executiv.  În urma selecției dosarelor, au fost admise două persoane - Gheorghe Rus, fost director al societății Mara Nord, și Elisabeta Mihaela Antal, psiholog. Cei doi candidați au susținut proba scrisă a examenului, însă au fost declarați respinși. Gheorghe Rus a obținut 40,2 puncte, iar Elisabeta Mihaela Antal 51 de puncte. Pentru a putea fi declarați admiși, candidații trebuiau să obțină minimum 70 de puncte.

Tot marți a fost susținut și concursul pentru postul de arhitect șef al Primăriei Sighetu Marmației. Nici acest concurs nu a fost promovat de candidații care s-au prezentat la examen. Ioana Manole a obținut 48,8 puncte, iar Carmen Oana Țiplea, 53,8 puncte. Și în acest caz, pentru a fi declarați admiși, candidații trebuia să obțină minimum 70 de puncte.


Postul de arhitect șef în cadrul Primăriei Sighet este vacant din toamna anului trecut, iar inițial concursul a fost organizat de către primărie, dar a fost suspendat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici pe motiv de încălcare a prevederilor privind organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere vacante.

Tot ieri s-au afișat și rezultatele probei scrise pentru concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei de director general adjunct la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, compartimentul economic. S-au depus cinci dosare pentru concursul de recrutare, dintre care patru au fost admise. Potrivit rezultatelor publicate pe site-ul www.anfp.gov.ro, în urma probei scrise a concursului a fost admisă o singură persoană. Este vorba despre Maria Griguță, punctajul obținut de aceasta fiind de 70,4 puncte. Loredana-Gabriela Bezna și Daniel Lupșe nu s-a prezentat la concurs, iar Nistor Lihet a fost respins. Griguță urmează să susțină joi proba interviului. Aceasta a mai ocupat în trecut postul de director economic la DGASPC Maramureș.


Tot marți a mai avut loc și concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei de arhitect şef al municipiului Baia Mare. Izabella Mihaela Morth a fost singurul candidat pentru acest post, dar nu a reușit să treacă de proba scrisă, aceasta fiind respinsă după ce a obținut 56,8 puncte.


 


 


COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.SONDAJ DE OPINIE

Aveţi încredere în noul Guvern propus de PSD?
Da
Nu
Nu ştiu, treaba lor
TV Sighet

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM