Social

NOUTĂȚI: O aplicație care încurajează adolescenții să se poarte frumos unii cu alții a fost achiziționată de Facebook

marti , 17 oct 2017, ora 22:48       de Agerpres       Social

 O aplicație care încurajează adolescenții să se poarte frumos unii cu alții a fost achiziționată de Facebook pentru o sumă nedivulgată, informează BBC News.


Aplicația — numită "tbh", abrevierea de la "to be honest" ("a fi sincer") — are doar nouă săptămâni de funcționare, însă a fost deja descărcată de 5 milioane de ori.

Creatorii săi au precizat că aceasta va continua să funcționeze ca program independent, însă de acum încolo va dispune de mai multe resurse grație Facebook.

Potrivit site-ului de știri despre start-up-uri TechCrunch, preluarea a avut loc pentru "mai puțin de 100 de milioane de dolari", iar cele patru persoane din spatele aplicației vor deveni angajați ai Facebook.

Realizarea reprezentanților "tbh" a fost de a crea o aplicație anonimă care nu a devenit o țintă de trolling și hărțuire — așa cum s-a întâmplat cu multe aplicații înainte, iar succesul aplicației este un semn că adolescenții își doresc interacțiuni mai pozitive.

După ce un utilizator își încarcă contactele, aplicația pune întrebări predeterminate, cu tentă pozitivă, cum ar fi "cine ar fi persoana pe care a-i aduce-o la o petrecere?", alături de opțiunea de a alege unul dintre patru prieteni.

Utilizatorii sunt informați atunci când sunt selectați, însă detaliile despre persoana care a făcut alegerea sunt păstrate anonime.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM