Social

NOUTĂȚI: Facebook lansează o facilitate care permite utilizatorilor să creeze liste legate de orice subiect

miercuri , 14 feb 2018, ora 17:27       de www.digi24.ro       Social

 Câmpul de compunere a posturilor are parte de primul update major după mai bine de un an de când Facebook a lansat fundalurile colorate. Se numeşte „Liste” şi face exact asta: permite utilizatorilor să creeze liste pe diverse subiecte.


Cu noua facilitate, utilizatorii pot crea în cadrul postărilor liste despre absolut orice, de la obiective personale, idei legate de job, restaurante preferate, locuri de petrecere a vacanţei, filme văzute în ultimul an, cărţi SF bune etc.

Utilizatorii pot alege opţiunile dorite de formatare a listelor. Pot opta pentru fundaluri colorate şi, de asemenea, pot include emoji-urile de rigoare.

Listele astfel de create pot fi preluate şi editate de prieteni. Aceştia pot adăuga sau elimina propriile intrări în lista respectivă, creându-se astfel un şir viral în care sute de prieteni pot invada newsfeed-ul cu lista de mâncăruri preferate.

Cu această nouă facilitate, Facebook urmăreşte să crească numărul postărilor personale ale utilizatorilor săi, încurajând mesaje cât mai diverse şi mai personale posibil. Această idee coincide cu anunţul făcut de Mark Zuckerberg la începutul anului, conform căruia Facebook se depărtează de ştiri pentru a reveni la conţinut personal.

Noua facilitate a început deja să fie implementată, urmând ca pe parcursul următoarelor săptămâni să fie disponibilă tuturor utilizatorilor.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM