Agenda Ta

NEVERSEA 2018: Câte zile va avea cel mai mare festival de pe plajă din România anul acesta

marti , 6 feb 2018, ora 21:23       de Mediafax.ro       Agenda Ta

Festivalul Neversea continuă şi în acest an în Constanţa, iar primele 5.000 de abonamente vor fi puse în vânzare începând din 7 februarie.


Cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, va avea loc loc în perioada 5 - 8 iulie, în Constanţa.

Împreună cu artişti de renume internaţional, unii aflaţi în premieră în România, spectatorii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, dar şi magia naturală a Mării Negre.

Directorul general al festivalului, Bogdan Buta, a declarat, luni, la Constanţa, că feedback-ul primit din partea fanilor, după ediţia din 2017, a fost ”incredibil”.

Primele 5.000 de abonamente pentru festivalul Neversea 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Preţul acestora va fi de 399 de lei plus taxe şi vor putea fi achiziţionate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. Vor fi disponibile şi abonamentele VIP la preţul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achiziţiona maxim patru abonamente.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM