Comunitate

NECAZURI: O femeie se plânge că trebuie să stea mai tot timpul cu ușa apartamentului deschisă din cauza vecinilor

joi , 20 apr 2017, ora 14:07       de Dana Berci       Comunitate

 O bătrână care locuiește în blocul R4 de pe strada Popa Lupu din Sighet se plânge că este nevoită să stea cu ușa deschisa din cauza mirosului din locuință. Problema femeii ar fi apărut după ce vecinii de la etajul 4 ar fi desființat țeava de aerisire. Sigheteanca spune că a încercat să se înțeleagă cu vecinii asupra acestei probleme, însă fără niciun rezultat.


De aproape 5 ani Aurelia Ferencz stă cu ușa apartamentului mai mult deschisă decât închisă din cauza mirosului neplăcut care ajunge în baia ei prin țeava de aerisire. Femeia spune că a ajuns la capătul răbdării și că nu se va opri până nu va rezolva această problemă.

 „Am probleme cu vecinii de la etajul 4, de vreo 5-6 ani doamna a închis țeava de aerisire și a băgat țeava în hol și tot mirosul vine înapoi la mine în baie. Nu pot să stau pentru că trebuie să tot deschid ușa și apoi vecinii se ceartă cu mine că de ce deschid ușa. Eu deschid să aerisesc pentru că nu pot să stau așa și când fac foc iese și mai tare mirosul. Am încercat să vorbesc cu ei și în urmă cu 2 ani, înainte să moară soțul a vorbit cu ea și zicea că nu de la ei, dar până la urmă a spus ce a făcut și unde au băgat țeava de aerisire. Înainte să își repare baia nu am avut probleme și de 16 ani stau aici”, a spus Aurelia Ferencz.

Sigheteanca mărturisește că a îndurat mirosul neplăcut atâția ani, însă odată tot trebuie să se rezolve această problemă chiar dacă nu se poate pe cale amiabilă.

 „Nu pot să stau în mirosul acesta până mor și cu geamul deschis. Și iarna cât a fost de frig eu am deschis tot timpul geamul”, a explicat bătrâna.

În urmă cu aproximativ o lună femeia a depus și o cerere la primărie pentru a rezolva problema cu țeava de aerisire, însă până acum spune ca nu a primit niciun răspuns.

 „Am fost și la primărie și am făcut o cerere, dar nu am primit niciun rezultat. Dacă nu rezolv aici merg la Baia Mare și la prefect”, a adăugat Aurelia Ferencz.

Vecinii despre care femeia spune că ar fi desființat țeava de aerisire nu au fost găsiți acasă pentru a-și spune punctul de vedere.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM