Social

NĂBĂDĂIOȘI LA VOLAN: Fug unii de polițiști ca iepurii, însă tot degeaba

marti , 17 apr 2018, ora 14:44       de maramedia.ro       Social

 Unii urcă la volan deși nu au permis, iar alții șofează chiar dacă au permisul suspendat. Din nefericire cazurile de acest fel nu sunt puține în Maramureș. Iar în loc să scadă, numărul lor parcă sporește.


Poliţiştii din Baia Sprie au vrut să oprească pentru verificări un autoturism care mergea noaptea prin localitate. Întrucât șoferul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii au pornit în urmărirea lui. A oprit după vreo 500 de metri. Era vorba de un tânăr de 20 de ani din Şişeşti, iar verificările efectuate de poliţişti au relevat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Tot pentru conducerea unui autovehicul fără a avea permis este cercetat şi un tânăr de 19 ani din Dragomireşti, depistat luni de poliţişti în timp ce conducea un autoturism prin Săliştea de Sus. La rândul lor, poliţiştii Secţiei 4 Leordina îl cercetează pe un bărbat de 39 de ani din Poienile de sub Munte, depistat că a condus un autoturism chiar dacă avea permisul suspendat.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM