Comunitate

N-AU FOST DE ACORD: Proiectul unei terase în apropierea Liceului ”Regele Ferdinand” n-a trecut de consilierii locali

luni , 16 apr 2018, ora 16:27       de Dana Berci       Comunitate

 Proiectul de hotărâre privind realizarea unor investiții de către o stație de combustibili pe terenul din apropierea Liceului Pedagogic ”Regele Ferdinand” nu a trecut de votul Consiliului Local. Întrucât conducerea stației dorește să facă o terasă pe terenul de pe strada 22 Decembrie 1989, în apropiere de liceu, câțiva aleși locali au spus că nu este oportună această investiție lângă o instituție de învățământ.


Unii consilieri locali au mai precizat că și-ar dori ca la proiectul de hotărâre să fie prezentată și documentația detaliată privind această investiție.

”În comisia de urbanism nu am dat aviz favorabil, am considerat în primul rând că ar fi bine să avem o documentație mai clară și am zis că ar fi bine să vină un reprezentant de-al lor ca să ne prezinte proiectul, așa că nici noi nu am dat aviz favorabil”, a precizat consilierul local Andrea Kerekeș.

”Noi nu îi împiedicăm, dacă vor pe acea clădire să înlocuiască ceva suntem de acord, dar nu să ocupăm parcarea, noi când am dat acea hotărâre de Consiliu Local am dat pentru parcare restul spațiului, este o parcare mai mare unde am crezut că o să mai parcheze și mașini de la Liceul Pedagogic”, a adăugat consilierul local Petru Tomșa.

De asemenea unii consilieri locali au mai spus că din moment ce pe acel teren se vor desfășura activități suplimentare, altele decât cele stabilite inițial, să fie rediscutat contractul și să fie stabilit un alt preț pentru chirie.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM