Economic

MUIEȚI-S POSMAGII? Se plâng că nu le ridică nimeni gunoiul, dar contracte cu societatea de salubrizare nu-și fac

vineri , 13 apr 2018, ora 13:46       de Dana Berci       Economic

 Cetățenii care locuiesc în zona Mociar din Sighetu Marmației cer autoritățile locale să îi viziteze mai des. La ședința de Consiliu Local din luna martie câțiva oameni care locuiesc în acea zonă au venit să le atragă atenția reprezentanților administrației locale asupra problemleor pe care le au. Pe lângă drumurile proaste și lipsa iluminatului stradal oamenii au probleme și cu colectarea gunoiului. 


În lipsa unor tomberoane care să fie golite periodic oamenii spun că sunt nevoiți să strângă și ardă gunoiul. Viceprimarul municipiului Sighetu Marmației, Ildiko Berbeș, le-a explicat locuitorilor zonei că această problemă ar putea fi soluționată dacă își încheie contracte cu societatea de salubrizare. 

”Să știți că gunoiul menajer se strânge din tot orașul pe baza contractelor făcute cu societatea de salubrizare. Dacă nu au cetățenii din zona respectivă contracte eu nu pot să trimit Herodotul acolo. O să vă pună un container mare undeva, mai mult nu pentru că nici mie și nici celorlalți cetățeni care plătesc gunoiul nu o să le convină să plătească transportul și pentru gunoiul de pe strada unde nu există contracte. Să existe cel puțin 10, 15, 20 de contracte” a precizat viceprimarul Ildiko Bereș la ședința de Consiliu Local din 29 martie.

Până când și cetățenii din această zonă vor avea contracte cu societatea de salubrizare, sacii cu gunoi, cutii de carton și pungi cu resturi menajere sunt abandonate pe marginea drumului sau pe malulul râului.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM