Eveniment

MOMENT ARTISTIC: Ziua Limbii Române, marcată printr-un recital de poezie

miercuri , 30 aug 2017, ora 16:25       de Maramedia       Eveniment

Un spectaculos recital de poezie, „Pe mine mie, redă-mă...”, va încheia „Serile de teatru de la Muzeul Satului”. Momentul artistic inedit este dedicat Zilei Limbii Române și cuprinde o selecție de texte puse în scenă de inițiatorul proiectului, Claudiu Pintican, potrivit paginii de internet a Consiliului Județean Maramureș.


„Pe mine mie, redă-mă...” face parte din festivalul „Repere, Mituri, Identități”, eveniment organizat de Teatrul Ararat, în colaborare cu Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș. Frumoasa colaborare a fost inițiată joi, 10 august 2017 și a reunit până acum un impresionant număr de iubitori de artă teatrală. Spectacolele au avut loc în fiecare joi, de la ora 20:00 în Muzeul Satului. Actorii colaboratori ai Teatrului Ararat, dar și cursanții primei promoții a Școlii Ludice, au cucerit publicul prin piesele de teatru „Soacra cu trei nurori”, „Școala Ludică” și „Mozaic Ludic”. 


Prima ediție a festivalului se va încheia joi, 31 august, de la ora 20:00, prin recitalul închinat Zilei Limbii Române. Intrarea este gratuită, însă, în urnele special amenajate doritorii vor putea susține teatrul băimărean. 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM