Sport

MINIVOLEI: Turneu semifinal organizat la Sighet

miercuri , 28 mar 2018, ora 13:13       de maramedia.ro       Sport

 În perioada 30 martie - 1 aprilie, sub egida Federației Române de Volei se vor desfașura etapele semifinale din cadrul diviziei de minivolei feminin. CSS Sighet este organizatorul turneului semifinal al seriei a IV-a din cadrul acestui campionat.


Federația Română de Volei a hotarat împărțirea celor 24 de  echipe în 4 serii, în fiecare serie existând o echipă care organizează turneul. Seria a IV-a este compusă din grupările CSS Lugoj, CSS Era Sport Oradea, CSS Sibiu, CSS 2 CSM Baia Mare, CSS Avram Iancu Ștei și CSS Sighet, care este organizatoarea turneului.

”Este vorba despre turneul semifinal pe țară la minivolei, la care ne-am calificat. Sunt la echipe, de la Sibiu, Lugoj, Oradea, Ștei, Baia Mare și Sighetu Marmației. Așteptăm să vină cât mai mulți suporteri să susțină echipa, sunt fetițe mici de 10-11 ani care își dau toată silința să ajungă la turneul final”, a precizat antrenoarea Tanța Codrea. 

Meciurile se vor desfășura în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier. În faza finală a competiției se califică primele doua echipe din fiecare serie.   

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?
PSD+ALDE
PNL
USR
UDMR
Altul

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM