Sport

MINIVOLEI: Turneu semifinal organizat la Sighet

miercuri , 28 mar 2018, ora 13:13       de maramedia.ro       Sport

 În perioada 30 martie - 1 aprilie, sub egida Federației Române de Volei se vor desfașura etapele semifinale din cadrul diviziei de minivolei feminin. CSS Sighet este organizatorul turneului semifinal al seriei a IV-a din cadrul acestui campionat.


Federația Română de Volei a hotarat împărțirea celor 24 de  echipe în 4 serii, în fiecare serie existând o echipă care organizează turneul. Seria a IV-a este compusă din grupările CSS Lugoj, CSS Era Sport Oradea, CSS Sibiu, CSS 2 CSM Baia Mare, CSS Avram Iancu Ștei și CSS Sighet, care este organizatoarea turneului.

”Este vorba despre turneul semifinal pe țară la minivolei, la care ne-am calificat. Sunt la echipe, de la Sibiu, Lugoj, Oradea, Ștei, Baia Mare și Sighetu Marmației. Așteptăm să vină cât mai mulți suporteri să susțină echipa, sunt fetițe mici de 10-11 ani care își dau toată silința să ajungă la turneul final”, a precizat antrenoarea Tanța Codrea. 

Meciurile se vor desfășura în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier. În faza finală a competiției se califică primele doua echipe din fiecare serie.   

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM