Comunitate

MINISTERUL EDUCAȚIEI: Șapte unități de învățământ, dintre care una în Maramureș, recepționate în cadrul proiectului Reabilitarea Infrastructurii Școlare

joi , 12 iul 2018, ora 13:09       de Dana Berci       Comunitate

 În cadrul Proiectului Reabilitarea Infrastructurii Școlare derulat de Ministerul Educației Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare se desfășoară, în această săptămână, recepția finală a 7 unități de învățământ din județele Maramureș, Călărași, Vaslui și Olt. 


Sunt în derulare procedurile de recepție pentru Școala cu clasele I-VIII din Repedea, județul Maramureș, Școala cu clasele I-IV nr. 2 Fundeni, județul Călărași, Școlile cu clasele I-VIII din Cepești - Bogdănița, Șuletea și Zorleni, județul Vaslui și Școlile cu clasele I-VIII din Alunișu - Spineni și Floru - Icoana, județul Olt

Ministerul Educației a precizat că recepția finală este o procedură ce are loc după expirarea perioadei de garanție de un an de la finalizarea obiectivelor de investiții. 

Pentru Proiectul privind Reabilitarea Infrastructurii Şcolare, Guvernul României a încheiat un contract de finanțare cu Banca Europeană de Investiţii și un acord-cadru de împrumut cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM