Sport

MINIBASCHET: Victorii în toate meciurile pentru CSS Sighet la Cupa Nordic

miercuri , 13 dec 2017, ora 15:15       de Ioana Popovici       Sport

 Baia Mare a găzduit weekendul trecut prima ediție a Cupei Nordic la minibaschet. Micii baschetbaliștii sigheteni s-au întors acasă victorioși, reușind să se impună la diferență mare în toate meciurile disputate în cadrul competiției.


Cupa Nordic s-a desfășurat pe parcursul a două zile, în sala de sport a Liceului Economic. Pe lângă echipa gazdă, Nordic Baia Mare,  au mai participat grupările Magic Satu Mare, Gladius Târgu Mureș și CSS Sighetu Marmației. 

 “În 8-9 decembrie, echipa de minibaschet din cadrul Clubului CSS Sighet s-a deplasat la Baia Mare pentru disputarea Cupei Nordic, prima ediție. În urma meciurilor disputate, am făcut o figură destul de bună, deoarece am câștigat cele trei meciuri. Primul meci l-am avut împotriva Satu Mare Magic, unde ne-am impus la 20 de puncte. Al doilea meci l-am disputat cu o echipă din Târgu Mureș, Gladius, unde tot așa, am câștigat la 15 puncte, iar ultimul meci l-am avut cu gazdele acestei cupe, organizatoarele acestei cupe, cu care am câștigat la 25 de puncte. Pot să zic că sunt mulțumit de prestația copiilor. Au fost foarte încântați, au jucat foarte bine, iar eu cred că am făcut o figură foarte bună”, a declarat Alin Pop, al echipei CSS Sighet.

CSS Sighetu Marmației își continuă pregătirile obișnuite în această săptămână, urmând ca în  weekend să joace din nou în Baia Mare.

“Echipa de minibaschet a clubului CSS Sighet este și înscrisă într-un campionat regional, în care avem etape lunare, iar în weekendul acesta ne vom deplasa din nou la Baia Mare, pentru o etapă lunară”, a precizat antrenorul.

Micii baschetbaliști sigheteni vor reveni cu un meci pe teren propriu în luna ianurie.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM