Comunitate

MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ: Parohia Romano-Catolică nr. V din Baia Mare organizează „Hramul Bisericii”

marti , 12 iun 2018, ora 12:46       de MaraMedia       Comunitate

Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi  pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor religioase.  


În data de 13 iunie a.c., între orele 17:00-20:00, Parohia Romano-Catolică nr. V din Baia Mare, organizează „Hramul  Bisericii”, activitate ce se va desfăşura în Piaţa Păcii.

Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat, aşa cum este normal la asemenea activităţi. Participanţii sunt rugaţi de asemenea, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate de către forţele de ordine prezente pentru a asigura ordinea şi siguranţa publică. Jandarmii sfătuiesc credincioşii să acorde atenţie bunurilor şi obiectelor personale, să asigure autoturismele parcate şi să nu lase la vedere obiecte ce ar putea atrage atenţia persoanelor rău intenţionate şi nu în ultimul rând, să acorde o grijă deosebită copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM