Comunitate

MARFĂ MAI SCUMPĂ: Alimentele din coșul sighetenilor

vineri , 13 oct 2017, ora 17:39       de Larisa-Mariana Laviță       Comunitate

Prețurile au crescut odată cu începutul lunii octombrie, iar acest lucru a fost resimțit și de sigheteni. Aceștia susțin că alimentele sunt scumpe, dar cu toate acestea nu au de ales,  așa că scot bani mai mulți din buzunar ca să-și asigure zi de zi cele trebuincioase.

„Și săptămâna trecută am fost și acum iar, cel mai des cumpăr zahăr, ulei, salam îmi iau, că îmi plac. Tot pentru casă, și dulciuri”, a precizat o sigheteancă.

„Mi se par cam scumpe alimentele. Lucrez cu soțul meu și așteptăm să primim bonurile, mergem și facem cumpărături. Cel mai des cumpăr ulei, zahăr, acuma cumpăr din Săpănța, că s-a deschis magazin și acolo, prețurile de acolo sunt aproximativ ca aici. Cheltuim pe săptămână cam 100 de lei, doar așa, pe mici produse. Ulei, zahăr și din astea ce cumpărăm sunt mai scumpe, mai ales carnea și tot felul”, a spus o altă femeie.

„În jur de 100-200 de lei cheltuim pe săptămână. În general achiziționez produse alimentare, sucuri”, a declarat un sighetean.


 Sighetenii sau cei care vin din localitățile învecinate să-și facă târguielile susțin că prețurile sunt cam la fel în toate magazinele.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Cine consideraţi că ar trebui să se ocupe de problema haitelor de câini din oraş?
Primăria prin serviciul specializat
Asociaţiile prietenii animalelor
Cetăţenii

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM