MARATON TEATRAL: Programul Teatrului Municipal în perioada 17 – 22 octombrie

joi , 12 oct 2017, ora 11:11       de MaraMedia       Agenda Ta

Săptămâna viitoare aduce la Teatrul Municipal Baia Mare un maraton teatral, fiind programate șapte spectacole dedicate tuturor categoriilor de vârstă.  Marți 17 octombrie și joi 19 octombrie, de la ora 19.00 este programat spectacolul ”Mână Moartă” regia Victor Olăhuț,  montat în premieră națională la Teatrul Municipal Baia Mare, spectacol în care iubitorii de teatru vor descoperi șase bărbați care aleg să își trăiască viața în lumea primejdioasă și nesigură a jocurilor de noroc.


Miercuri 18 octombrie, de la ora 19.00 îl veți cunoaște pe ”Edmond”, într-un spectacol regizat de Andrei Dinu, care spune povestea unui om hotărât să o ia de la capăt atunci când oboseala, rutina și visele spulberate îl copleșesc.

Vineri 20 octombrie, la ora 19.00, la Sala Studio va avea loc premiera spectacolului ”Plex”, în regia și interpretarea actorilor Andrei Dinu și Andrei Stan, care la fiecare reprezentație vor avea câte un invitat special, aducând cu acest spectacol un plus de inovație în repertoriul Teatrului Municipal Baia Mare.

Sâmbătă 21 octombrie, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la Teatrul de Păpuși, la spectacolul ”Fata babei și fata moșneagului”, regia Claudia Revan. Celebra poveste, transpusă scenic de actorii-păpușari, aduce în fața noastră o căutare inițiatică a Binelui, întreprinsă de Fata moșneagului, alungată de acasă de mama sa vitregă și de fata acesteia. 

Tot sâmbătă, pe înserate, de la ora 19.00 este programat ”Prah”, regia Cătălin Mardale, o comedie amară despre un cuplu care duce o viață plină de lipsuri, dar atunci când cei doi soți câștigă marele premiu la loterie, perspectiva îmbogățirii peste noapte îi aruncă într-un haos existențial și comunicațional.

Săptămâna teatrală se încheie duminică  22 octombrie, ora 19.00 cu one-man-show-ul ”Agamemnon”, regia Bogdan Pălie, în interpretarea de succes a actorului Dragoș Călin, un spectacol contemporan despre consumul excesiv al omului modern, care fiind orbit de ideea de a acumula și a avea cât mai mult, uită să trăiască cu adevărat.

Preț bilete: 15 lei întreg/ 10 lei cu reducere / 5 lei spectacolele de la Teatrul de Păpuși.

 

tags: maraton, teatral:, programul, teatrului, municipal, in, perioada, 17, –, 22, octombrie